Binnen 30 dagen niet tevreden? Geld terug!

Codix streeft naar de beste kwaliteit door zich te focussen op bereikbaarheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. We staan volledig achter onze diensten en vertrouwen erop dat u met volle tevredenheid hiervan gebruik kunt maken.

Is dit achteraf toch niet het geval? Zeg dan uw hostingpakket binnen 30 dagen na uw bestelling op en geef aan dat u gebruik wilt maken van onze tevredenheidsgarantie (30 dagen niet goed, geld terug). U ontvangt dan de kosten van uw hostingpakket gegarandeerd terug.

Voorwaarden

Voor de tevredenheidsgarantie gelden de volgende voorwaarden:

Maakt u gebruik van de tevredenheidsgarantie, dan wordt uw hostingpakket per direct van onze servers verwijderd en uw domeinnaam geparkeerd.

Uw domeinnamen zijn geregistreerd voor minimaal één jaar en komen niet in aanmerking voor deze regeling. Het is daarom nodig dat u de domeinnamen apart opzegt, als u de registratie hiervan niet wilt verlengen.

Hoe werkt het?

Log in op het klantenpaneel om de opzegging aan te vragen. U ontvangt binnen een paar minuten een e-mail met een link. Bevestig de opzegging door op de link te klikken.

U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail nadat wij de opzegging hebben ontvangen. Heeft u binnen tien werkdagen geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op met onze afdeling administratie.

Direct online met iDEAL

Bestel en betaal via iDEAL en u kunt binnen 5 minuten aan de slag met uw webhostingpakket. Na betaling sturen wij u de inloggegevens van uw pakket en vragen wij uw domeinnaam aan.

Tevredenheidsgarantie

30 dagen: Niet goed? Geld terug!

Veelgestelde vragen
Extra zakcentje verdienen?

Wilt u op een makkelijke manier geld verdienen? Beveel Codix aan bij familie, kennissen of bezoekers van uw website en ontvang een vergoeding tot wel € 237,-.

Klant Ervaring

“Mijn website draait op Wordpress. Met de handige software installatie tool van Codix heb je dat zonder moeite in een paar klikken geïnstalleerd.”

Harry Woensel