Geef direct vertrouwen aan uw bezoekers

Onderzoeken hebben aangetoond dat de aanschaf van een SSL- certificaat kan leiden tot 5% of meer omzetverhoging. Een SSL-certificaat kan dus ook worden ingezet als marketinginstrument, want meer websitebezoekers zorgt voor meer transacties en klanten die terugkeren. Dit resulteert in een sterkere merknaam en maakt de investering dus zeker de moeite waard!

Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer en zorgt ervoor dat de datastroom tussen de website en de bezoeker niet leesbaar is voor anderen. Vertrouwelijke informatie die klanten naar een website sturen (zoals wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie) kan gestolen worden.

Hackers worden steeds slimmer; websites worden gekopieerd waardoor het lijkt dat je op de goede website zit maar in werkelijkheid zit je op een vervalste website waardoor je gevoelige informatie weggeeft aan criminelen. SSL geeft een website identiteit.

De voordelen van SSL

  • De dataverbinding tussen de website en bezoeker is goed beschermd en kan niet gelezen worden door derden;
  • Geen browserwaarschuwingen meer bij uw klanten i.v.m. een niet vertrouwd certificaat;
  • Beveiliging zichtbaar voor klanten door groene adresbalk (alleen bij EV-certificaat zoals Green SSL), https:// in plaats van http://, het slotje in de browser en het op uw website plaatsbare logo van het certificaat;
  • Creëert vertrouwen bij klanten: de website is betrouwbaar en de gegevens van de bezoeker worden beschermd;
  • Vertrouwen resulteert in meer verkeer en transacties op de website.

Certificaat bestellen

Domein SSLBeveiligd één domein (uwdomein.nl, www.uwdomein.nl) Wildcard SSLBeveiligd subdomeinnamen (*.uwdomein.nl) Green SSLMaximale betrouwbaarheid
en beveiliging
Type certificaat Domein validatie Domein validatie Complete bedrijfsvalidatie
Encryptie 128/256 bit 128/256 bit 128/256 bit
Garantie bij fraude $ 10,000 $ 5,000 $ 500,000
Slotje in adresbalk
Groene adresbalk (EV)
Website op eigen IP adres
Inclusief installatie
€ 6,-
per maand
excl. btw
€ 16,-
per maand
excl. btw
€ 26,-
per maand
excl. btw
Bestellen Bestellen Bestellen

Andere certificaten

Bovengenoemde certificaten worden het meest toegepast bij onze klanten. Om door de bomen het bos te kunnen blijven zien hebben wij enkel deze drie certificaten genoemd. Deze certificaten (met uitzondering van Green SSL) worden op domeinbasis gevalideerd, wat betekend dat hiervoor geen papierwerk vereist is. Voor alle andere certificaten zijn kvk inschrijving en dergelijke vereist, maar hierbij wordt wel uw bedrijfsnaam weergegeven in het certificaat.

Mocht u een Organisatie Gevalideerd certificaat of meer informatie wensen, neem dan contact met ons op.

Voorbeeld toepassingen

Onderstaand ziet u enkele voorbeelden van toepassingen in de praktijk.

Toepassing van Domein SSL & Wildcard SSL

Hierbij ziet uw klant het SSL beveiligingsslot en vermelding van https voor uw domeinnaam. Onze website is tevens beveiligd met het Domein SSL certificaat, u kunt op het slotje in uw adresbalk klikken om hier een voorbeeld van te zien.

Toepassing van Green SSL

Hierbij ziet uw klant een groene adresbalk met vermelding van uw bedrijfsnaam, het SSL beveiligingsslot en vermelding van https voor uw domeinnaam.

Direct online met iDEAL

Bestel en betaal via iDEAL en u kunt binnen 5 minuten aan de slag met uw webhostingpakket. Na betaling sturen wij u de inloggegevens van uw pakket en vragen wij uw domeinnaam aan.

Tevredenheidsgarantie

30 dagen: Niet goed? Geld terug!

Veelgestelde vragen
Extra zakcentje verdienen?

Wilt u op een makkelijke manier geld verdienen? Beveel Codix aan bij familie, kennissen of bezoekers van uw website en ontvang een vergoeding tot wel € 237,-.

Klant Ervaring

“Mijn website draait op Wordpress. Met de handige software installatie tool van Codix heb je dat zonder moeite in een paar klikken geïnstalleerd.”

Harry Woensel